V-MAXX Sportremmen voor jouw auto! Nu kopen, rechtstreeks uit de fabriek! (2024)

  • V-MAXX
  • Producten
  • Big Brake Kits

Jouw auto: NONENiet jouw auto?

Selecteer eerst je auto.Geen opties beschikbaar

LET OP! ControleerALTIJDmet de WFC-Sjabloon (Wheel Fitment Chart) of er genoeg vrije ruimte is, om met jouw wielen onze Big Brake Kitte monteren!! Deze WFC is te downloaden op de resultaatpagina voor jouw toepassing. In sommige gevallen zijn wheelspacers met voldoende dikte nodig en kunnen in veel gevallen een oplossing bieden om onze Big Brake Kit geschikt te krijgen in combinatie met een grote selectie velgen.GEBRUIK GÉÉN VELGENREINIGER!!

V-MAXX Sportremmen voor jouw auto! Nu kopen, rechtstreeks uit de fabriek! (20)V-MAXX Sportremmen voor jouw auto! Nu kopen, rechtstreeks uit de fabriek! (21)V-MAXX Sportremmen voor jouw auto! Nu kopen, rechtstreeks uit de fabriek! (22)V-MAXX Sportremmen voor jouw auto! Nu kopen, rechtstreeks uit de fabriek! (23)

  • Specificaties
  • Veelgestelde vragen
  • BELANGRIJKE DOCUMENTEN (Downloads)
  • Instructies

• Big Brake Kit / pasklaar:
• 4-zuigergesmede aluminium remklauwen (Ø290mm/Ø330mm):
• 6-zuiger gesmede aluminium remklauwen(Ø355mm/Ø365mm):
• Altijd compleet geleverd met V-MAXX high performance remblokken:
• 2-delige gegroefde high carbon steel remschijven gemonteerd met ultra lichte zwevende aluminium naven:
• Racing Technology met §19.3 TÜV-goedkeuring = 100% hom*ologatie voor straatgebruik!!:
• Het motorvermogen zoals aangegeven in de toepassingslijst heeft betrekking op het originele vermogen van het aangegeven voertuig:
• Tegen het gebruik van ons remsysteem in voertuigen waarvan het motorvermogen is verhoogd is niets in te brengen , zolang het voertuig in originele toestand aan de voorwaarden van de toepassingslijst voldoet:
• Iedere V-MAXX Big Brake Kit wordt geleverd met adapters om originele rubberen remslangen eenvoudig aan te sluiten:
• Niet uitzettende V-MAXX STEELFLEX rvs-inox remslangen kit met Teflon/PTFE binnenleiding incl. TÜV/ABE goedkeuring voor de voorzijde, zijn als EXTRA optie leverbaar voor nog betere remprestaties!:

  • Controleer eerst de aangegeven minimale velgengrootte en download dan de sjabloon (WFC). Volg de duidelijke instructies zéér nauwkeurig om passingsproblemen te voorkomen.

  • NEE!! Gebruik geen velgenreiniger! Velgenreiniger kan corrosie en onherstelbare schade aan aluminium onderdelen veroorzaken! We raden aan om een reiniger op basis van zachte zeep te gebruiken, hetzelfde als u zou gebruiken om uw auto te wassen

  • Voor getunede auto's is het gebruik van onze Big-Brake-Kits op de in het TÜV-certificaat beschreven voertuigen toegestaan, op voorwaarde dat de toegenomen prestaties via een onafhankelijke deskundige instantie, beoordeeld is en toelaatbaar geacht werd voor het voertuig.

  • Er zijn veel symptons en oorzaken voor dit onderwerp. U kunt deze link kopiëren en volgen: https://www.v-maxx.com/storage/files/documents/BREMSBELAGPROBLEME-NL.pdf

  • Voor zwaar straat of circuit gebruik dien je de stofringen uit de remklauw te verwijderen > https://www.v-maxx.com/storage/files/documents/document_924_195.pdf

  • Het klikken van de remblokken in de V-MAXX Big Brake kit is volkomen normaal. Tijdens de ontwikkeling van de V-MAXX autosport® Big Brake Kit, werd 1 tot 1,5 mm speling als doel gesteld tussen de remblokken en de remklauw. Dit zorgt ervoor dat de remblokken in de remklauw, tijdens hoge belasting en temperaturen, gangbaar zijn waardoor de remblokken niet vast komen te zitten in de remklauw. In een normale situatie, wordt het klikken van de remblokken, slechts één keer opgemerkt als het voertuig van richting verandert terwijl het rempedaal ingedrukt wordt. Dit betekent dat wanneer je achteruit rijdt en het rempedaal wordt ingedrukt, de remblokken in de achterwaartse richting op het contactoppervlak worden gezet, en worden dan in de vrije ruimte gedrukt, waardoor klak kan horen. Wanneer het voertuig weer naar voren beweegt en het rempedaal opnieuw wordt ingedrukt, zullen de remblokken in de voorwaartse richting in de vrije speelruimte worden gezet, waardoor opnieuw dit klak geluid kan ontstaan. Dit klikken is dus volledig normaal voor een V-MAXX autosport® Big Brake Kit, en we kunnen en willen dat niet veranderen.

  • Wij verkopen veel reserveonderdelen voor onze Big Brake Kits, maar vanwege productaansprakelijkheid geen naafhubs of remklauw adapters afzonderlijk. In geval van vervanging, e.B. door ongeval/schade, vragen wij om defecte onderdelen in ruil/met borg

  • Wij bieden niets voor de achteras omdat de handrem aan de remklauw is bevestigd; dat mogen we niet veranderen van de Duitse TüV. Daarnaast gaat 90% van de remkracht sowieso naar de voorkant van de auto. Het V-MAXX remsysteem is speciaal ontworpen en getest. Je zou nog kunnen overwegen om aan de achterzijde sport-remblokken en staalflex remleidingen te monteren, maar V-MAXX levert deze onderdelen niet

  • De remprestaties zijn moeilijk uit te leggen in een percentage, de beste manier om de remprestaties te verklaren is waarschijnlijk als volgt: 1. De toename van de initiële prestaties is de vergelijking in de afmetingen van de originele autoremmen ten opzichte van de afmetingen van de V-MAXX-opstelling. De vergelijking bevat de: • diameter van de schijf (Koppelkracht maal arm) • De dikte en het gewicht van de schijf (het gewicht bepaalt de hoeveelheid kinetische energie die de rem kan absorberen) • De grootte van de remblokken (de grootte van de remblokken in mm² bepaalt hoeveel wrijvingsmateriaal de schijf raakt en hoeveel wrijving kan worden toegepast. • De diameter (berekend zuigeroppervlak) van de zuigers. 2. De echte prestatieverbetering van de remprestaties zit in het herhaaldelijk remmen en de snelheid van afkoelen na elke remtoepassing Deze prestatie is erg moeilijk te meten. Met de V-MAXX BBK is deze prestatie in vergelijking met de originele remmen aanzienlijk. De beste manier om dit te bekijken is NIET de hoeveelheid directe extra prestaties (extra koppel) die het geeft, maar hoeveel herhaalde remtoepassingen het aankan voordat het oververhit raakt.

  • In sommige gevallen zijn wheelspacers met voldoende dikte nodig en kunnen in veel gevallen een oplossing bieden om onze Big Brake Kit geschikt te krijgen in combinatie met een grote selectie velgen.

  • Nee, onze Big Brake Kits zijn ontwikkeld en goedgekeurd, om alleen te passen op auto's die zijn uitgerust met originele onderdelen.

  • We hereby confirm that our V-MAXX Autosport® brake-pads, meet the requirements of REACh. Regarding Article 59(10), we confirm that there is no Substances of Very High Concern (SVHC) at >0.1wt% according to the candidate list published on 25th June 2020.In addition the products do not contain any substances listed in Annex XVII (list of substances subject to restrictions).

Exchange brake disc + torque
Download (PDF)

NEW BRAKE PADS (355 + 365mm) INSTALL + BED. NEUE BREMSBELÄGE EINB & EINF
Download (PDF)

Technical Data Sheet (TDS) BBK290
Download (PDF)

Technical Data Sheet (TDS) BBK330
Download (PDF)

Technical Data Sheet (TDS) BBK355 + BBK365
Download (PDF)

Technical and important information 290 BBK
Download (PDF)

Technical and important information 330 BBK
Download (PDF)

Technical and important information 355 + 365 BBK
Download (PDF)

Bremsbelag Verschleißanzeige - Brake-pad wear indicator sensor
Download (PDF)

Brake Line Adapter installation instructions
Download (PDF)

Cross-List 290 mm brake pads various brands
Download (PDF)

Cross-List 330mm brake pads various brands
Download (PDF)

Cross-List 355mm brake pads various brands
Download (PDF)

Cross-List 365mm brake pads various brands
Download (PDF)

Convex=>Concave Brake line adapter
Download (PDF)

Installation Noise-Reduction-Pads
Download (PDF)

DO NOT USE WHEEL CLEANER!!
Download (PDF)

KEINE FELGENREINIGER VERWENDEN!
Download (PDF)

NEW BRAKE PADS (290 +330mm) INSTALL + BED. NEUE BREMSBELÄGE EINB & EINF
Download (PDF)

Combi Instructions 290 / 330MM Kits
Download (PDF)

Combi Instructions 355 / 365MM Kits
Download (PDF)

Voor uw Big Brake Kits hebben wij ook accessoires. Klik hieronder om ons complete aanbod accessoires te bekijken.

Bekijk onze accessoires voor Big Brake Kits

OOK IETS VOOR JOU?

Schroefsetsvanaf:€219,64 incl. BTW
Verlagingsverenvanaf:€45,44 incl. BTW
V-MAXX Sportremmen voor jouw auto! Nu kopen, rechtstreeks uit de fabriek! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 6214

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.