ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | SPORT24 (2024)

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ μίλησε στο SPORT24 έπειτα από την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 των playoffs της EuroLeague, εξηγώντας ότι το ΣΕΦ θα κάνει τη διαφορά.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στήριξαν το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε την έναρξη ακαδημίας στον Ρέντη, η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των ερυθρόλευκων.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ουνάι Έμερι ενημέρωσε πως οι Τζανιόλο και Άλεξ Μορένο παραμένουν τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση απέναντι στην Τσέλσι το Σάββατο (27/4, 22:00).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των ΗΠΑ, Κόμπι Τζόουνς, μοίρασαν χαμόγελα στο Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο-Λύκειο του Πειραιά.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Άστον Βίλα θα γίνει το Σάββατο (27/4) έως την εξάντλησή τους.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου δύο αγωνιστικών, όπως ανακοίνωσε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η παραμονή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της Πόρτο σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη επανεκλογή του Πίντο Ντα Κόστα στην προεδρία, αποτελούν καλά σημάδια για την παραμονή του Κάρμο στον Ολυμπιακό είτε μέσω αγοράς ή με επέκταση του δανεισμού του.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν, ο Ρούμπεν Βέζο και η σύντροφός του, Φλάβια Ζαρντίμ, αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κώστας Τζολάκης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την επέκταση του συμβολαίου του, παρά τις σειρήνες που έχει από το εξωτερικό.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της A Bola, ο Ολυμπιακός σκέφτεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αλεξανδρόπουλου ύψους 4.000.000 ευρώ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/04) ότι τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League εξαντλήθηκαν.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΚΕΔ έκανε γνωστούς τους ορισμούς της για την 8η αγωνιστική των playoffs και την 6η των playouts. Ο Γερμανός, δεύτερης κατηγορίας της UEFA, Ρόμπερτ Σρέντερ θα σφυρίξει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

OPINIONS

Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης γράφει για την ευκαιρία που σπατάλησε ο Ολυμπιακός στο Βικελίδης και τη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά του σε Stoiximan Super League και Conference League.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Game Night της Τετάρτης, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Θέμη Καίσαρη ανέλυσαν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, ενώ Βαγγέλης Αρναούτογλου, Κώστας Γουλής και Μάνος Ναβροζίδης μετέφεραν όλο το ρεπορτάζ από την OPAP Arena και ο Χάρης Σταύρου από τη Βαρκελώνη για το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός.

OPINIONS

Οι Πειραιώτες πίεσαν για να ανατρέψουν το ματς στο "Βικελίδης", ισοφάρισαν γρήγορα, αλλά στην συνέχεια αγχώθηκαν και άφησαν στην Θεσσαλονίκη δυο βαθμούς και ένα σωρό ελπίδες. Γράφει ο Παντελής Διαμαντόπουλος.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, ενώ αναφέρθηκε και στην ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΟΚ γκέλαρε στη Λαμία κι έμεινε στο 1-1, Ολυμπιακός και Άρης αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλοι με 1-1, ενώ η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι κορυφής επί του Παναθηναϊκού με 3-0. Αυτό είναι το πρόγραμμα των playoffs μέχρι το τέλος της πιο συναρπαστικής Stoiximan Super League.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 3-0 στο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως έλειπε από τον Ολυμπιακό η ήρεμη σκέψη, ενώ δήλωσε πως η ομάδα του έχει ακόμη πιθανότητες στη μάχη του τίτλου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Το στραβοπάτημα των ερυθρόλευκων μειώνει αισθητά τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ισοπαλία (1-1) του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Βικελίδης για την 7η αγωνιστική.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη (25/04) θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα στο Καραϊσκάκης στα ημιτελικά του Conference League.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα με τον Γιόβετιτς στο 9ο λεπτό του ματς με τον Άρη, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ μέσω VAR για φάουλ του Μαρτίνς στον Μοντόγια.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λαμία με 1-1 για την 7η αγωνιστική.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε το νέο πρόγραμμα των αγώνων για την 9η και τη 10η αγωνιστική στης Stoiximan Super League, καθώς και για το εξ αναβολής ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γεμάτο το κατηγορητήριο της Super League που κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη, Παναιτωλικό, Πανσερραϊκό καθώς και τους Αλέξη Κούγια και Στέλιο Μαραγκό.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να περάσει από την έδρα του Άρη σήμερα (24/4, 19:30, NOVASPORTS PRIMEκαι LIVE από το SPORT24) για την 7η αγωνιστικής τωνplayoffsτηςStoiximan Super League, ώστε να μειώσει την διαφορά από την κορυφή. Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη χωρίς τους Ρέτσο, Όρτα, Ρίτσαρντς και Άμπι, ενώ κανονικά στην αποστολή είναι οι Φορτούνης, Κάρμο και Ροντινέι που απουσίασαν με τον ΠΑΟΚ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης εξέφρασε την άποψη πως πολλά από τα μέλη της Κ19 έχουν τα φόντα, μετά και από την κατάκτηση του Youth League, να κάνουν το άλμα στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, αρκεί να παραμείνουν ταπεινοί και να καταλάβουν πως τώρα αρχίζει η καριέρα τους.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο εκ των πρωταγωνιστών του τρομερού ευρωπαϊκού ταξιδιού της Κ19 του Ολυμπιακού, Μπάμπης Κωστούλας, κατά την άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης στην Ελλάδα αναφέρθηκε στο σπάνιας ομορφιάς γκολ του Θεοφάνη Μπακούλα και στα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την επιτυχία της ομάδας Νέων του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, που κατέκτησε το Youth League, λίγο πριν την αναχώρηση του μπασκετικού τμήματος για τη Βαρκελώνη και το ματς με τη Μπαρτσελόνα για τη EuroLeague (24/4,22:00, Novasports 4καιLIVE από το SPORT24).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Νίκος Χρήστου, μεγάλος άτυχος της σεζόν λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη και μέλος της "ερυθρόλευκης" αποστολής στον θρίαμβο της Νιόν, στις δηλώσεις του κατά την άφιξη στην Ελλάδα με το τρόπαιο του Youth League αναφέρθηκε στις ιστορικές στιγμές που ζούνε τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το SPORT24 βρέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος το μεσημέρι της Τρίτης (23/04), εκεί όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης αποθεώθηκαν κατλα την επιστροφή του στην Ελλάδα με την Κούπα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος στις δηλώσεις του κατά την άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης στο Ελ. Βενιζέλος τόνισε ότι δίκαια η ομάδα του κατέκτησε το τρόπαιο, τονίζοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ταλέντο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To SPORT24 βρέθηκε στο "Ελ. Βενιζέλος" για την υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης του Ολυμπιακού, με τον Δημήτρη Χριστοφιδέλλη να μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από τον χαμό στο αεροδρόμιο.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένα σπουδαίο τρόπαιο έπιασε λιμάνι και ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο Show Must Go On ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους οι Πειραιώτες έχουν εκτοξεύσει την παραγωγική τους διαδικασία με τους κανόνες που ισχύουν εντός των τειχών του Ρέντη για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όπως με την Μπάγερν, έτσι και με τη Μίλαν ο Αντώνης Παπακανέλλος σκόραρε γιατί αποφάσισε να μην δει ποιους έχει μπροστά του. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός με το πριγκιπικό στιλ χτυπάει την πόρτα της πρώτης ομάδας με χέρια και με πόδια.

1 ... 2 3 4 ...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ | SPORT24 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6785

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.