Ολυμπιακός | SPORT24 (2024)

Όλες οι αθλητικές ειδήσεις του Ολυμπιακού στο SPORT24. Ενημέρωση για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο και όλα τα αθλητικά τμήματα του Ολυμπιακού. Ρεπορτάζ, αποτελέσματα αγώνων, στιγμιότυπα, μεταγραφές και όλες οι εξελίξεις για τον Ολυμπιακό με την εγκυρότητα του SPORT24.

TAGS

STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Στέφανος Μακρής αναλύει με την βοήθεια του Hudl Instat την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 στην Βαρκελώνη. Η δυναμική άμυνα των Καταλανών που έκλεισαν στο post, οι πόντοι στο transition, οι πόντοι του Πάρκερ και ο ρόλος του Αμπρίνες στην 4η περίοδο, που έφερε ανισορροπία στην άμυνα των “ερυθρόλευκων” με Spain Pick and Roll.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις δήλωσε ότι η Μπαρτσελόνα έδειξε στο Game 2 της σειράς με τον Ολυμπιακό ότι έμαθε το μάθημά της από την ήττα στο Game 1, ενώ τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι μία εξαιρετικά σκληρή ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ.

ΒΟΛΕΪ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" (27/04, 19:30) για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League Γυναικών που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

OPINIONS

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη βάση του με το πολλά υποσχόμενο 1-1 και ο Βασίλης Σκουντής βλέπει το γάντι που πετάει ο Τζαμπάρι Πάρκερ στον Κώστα Παπανικολάου...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός είπε την καθιερωμένη του "καλημέρα" στον κόσμο ευχαριστώντας τους οπαδούς που βρέθηκαν στο πλευρό του στην Βαρκελώνη για τα ματς με την Μπαρτσελόνα, ζητώντας την στήριξή τους στο ΣΕΦ για να έρθει η πρόκριση.

OPINIONS

Το 1-1 ήρθε από μια γενναία εμφάνιση της Μπαρτσελόνα, αλλά και σημαντική αδράνεια από τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για τη σειρά που μεταφέρεται στο καυτό ΣΕΦ.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τη Βαρκελώνη με απολογισμό μίας νίκης και μίας ήττας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Game 2 σχολιάζοντας το παιχνίδι.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άλεκ Πίτερς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει τον ρυθμό του στο Palau Blaugrana και για αυτό ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των playoffs της EuroLeague.

OPINIONS

Οι Πειραιώτες λύγισαν στο Game 2 από την αποφασιστική Μπάρτσα. Άστοχοι από μακριά, χαμένοι στα ριμπάουντ και με προσανατολισμό πιο... λάιτ από το game 1. Μεγάλη Τρίτη το τρίτο ματς και δυο ημέρες αργότερα ένα τρομερό πακέτο σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Γράφει ο Παντελής Διαμαντόπουλος

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ μίλησε στο SPORT24 έπειτα από την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 των playoffs της EuroLeague, εξηγώντας ότι το ΣΕΦ θα κάνει τη διαφορά.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα στη EuroLeague και πάλι σε παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά για τα playoffs.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μικρός φίλος του Ολυμπιακού λύγισε και δάκρυσε στην ήττα της ομάδας του από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 των playoffs της EuroLeague.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χάρης Σταύρου από τη Βαρκελώνη και ο Σπύρος Καβαλιεράτος με τον Γιάννη Φιλέρη από την Αθήνα σχολίασαν όσα έγιναν στο Game 2 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη στο Game 2, νίκησε τον Ολυμπιακό με 77-69 και ισοφάρισε στο 1-1 τη σειρά των προημιτελικών της EuroLeague. Τεράστιο ματς

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μουσταφά Φαλ ήταν επιβλητικός μπροστά στον Σατοράνσκι στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα για το Game 2 των playoffs της EuroLeague.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ κάρφωσε με δύναμη μπροστά σε Σατοράνσκι και Ντα Σίλβα στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα για το Game 2 των playoffs της EuroLeague.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, στήριξαν το έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε την έναρξη ακαδημίας στον Ρέντη, η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των ερυθρόλευκων.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με τους Μπαφέ και Κατσίκη παρακολούθησαν τα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιτελικού του Περιστερίου Bwin κόντρα στην Τενερίφη για τα ημιτελικά του BCL.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Εντός δωδεκάδας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Φιλίπ Πετρούσεβ. Εκτός αυτής οι Μήτρου-Λονγκ, Λούντζης και Τανούλης (22:00, Novasports PrimeκαιLIVE από το SPORT24).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ουνάι Έμερι ενημέρωσε πως οι Τζανιόλο και Άλεξ Μορένο παραμένουν τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση απέναντι στην Τσέλσι το Σάββατο (27/4, 22:00).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των ΗΠΑ, Κόμπι Τζόουνς, μοίρασαν χαμόγελα στο Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο-Λύκειο του Πειραιά.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέδειξε τη φιλοσοφία του Γιώργου Μπαρτζώκα ως τη βάση για τις επιτυχίες του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της EuroLeague.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Φιλίπ Πετρούσεβ συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα των παικτών του Ολυμπιακού κι η παρουσία στο Game 2 με την Μπαρτσελόνα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως η διάθεση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Άστον Βίλα θα γίνει το Σάββατο (27/4) έως την εξάντλησή τους.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου δύο αγωνιστικών, όπως ανακοίνωσε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η παραμονή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στον πάγκο της Πόρτο σε συνδυασμό με την ενδεχόμενη επανεκλογή του Πίντο Ντα Κόστα στην προεδρία, αποτελούν καλά σημάδια για την παραμονή του Κάρμο στον Ολυμπιακό είτε μέσω αγοράς ή με επέκταση του δανεισμού του.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι ο 5ος τελικός της Α1 Γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (28/4), όπου θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής, άλλαξε ώρα έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων.

OPINIONS

Σκορ δεν υπάρχουν στο μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Υπάρχει η επόμενη προπόνηση και ο επόμενος αγώνας. Και οι Πειραιώτες θέλουν να μπουν απόψε στην πτήση της επιστροφής στην Ελλάδα με το 2-0 στα playoffs της EuroLeague. Ο Χάρης Σταύρου γράφει από τη Βαρκελώνη και μεταφέρει το κλίμα πριν από το μεγάλο ματς του Παλάου Μπλαουγκράνα.

ΒΟΛΕΪ

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα μίλησε στοSPORT24και τη Μαρία Καούκη για τον Ολυμπιακό, την Ελλάδα, τους αθλητικούς σταθμούς του, τη ρωσική φιλία και τον ιρανικό εξτρεμισμό που βίωσε.

WEB TV

Το "είμαι εδώ" του Παναθηναϊκού AKTOR στο Game 2 με την Μακάμπι. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Game 2 με την Μπαρτσελόνα και οι εξελίξεις πριν από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Αυτά και όχι μόνο στο Show Must Go On LIVE της Παρασκευής τον Παντελή Διαμαντόπουλο! Ειδήσεις, αναλύσεις και άφθονο ρεπορτάζ από την πανίσχυρη ομάδα του SPORT24.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν, ο Ρούμπεν Βέζο και η σύντροφός του, Φλάβια Ζαρντίμ, αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο Game 2 της σειράς των playoffs, ψάχνοντας για το δεύτερο συνεχόμενο μπρέικ που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο Final Four.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ολυμπιακός ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube την παρακάμερα από το σπουδαίο βράδυ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και την πρόκριση στους "4" του Conference League.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα εξήγησε ότι όλα εξαρτώνται από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα στη σειρά των playoffs με τον Ολυμπιακό, στις δηλώσεις του ενόψει του GAME 2 στο Παλάου Μπλαουγκράνα (26/4, 22:00, Match Center από το SPORT24).

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 60-50 και έστειλε τη σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών σε πέμπτο παιχνίδι. Δείτε τα highlights του αγώνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κώστας Τζολάκης είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την επέκταση του συμβολαίου του, παρά τις σειρήνες που έχει από το εξωτερικό.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η σειρά των τελικών της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οδηγήθηκε σε Game 5. Η μέρα και η ώρα του αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του τέταρτου τελικού με τον Ολυμπιακό, επικράτησε με 60-50 και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, όπου θα κριθεί ο πρωταθλητής της Α1 Γυναικών.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τον Ολυμπιακό για το μπουκάλι που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με τον Παναθηναϊκό και είχε οδηγήσει στην προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.

1 ... 2 3 4 ...

Ολυμπιακός | SPORT24 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 6781

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.